Despre Gimart

Inca din anul 1993, compania Gimart se ocupa cu confectionarea constructiilor metalice, a utilajelor si a pieselor de schimb din domeniul naval, oferim de asemenea si operatiuni de montaj. Gimart este un producator roman, specializat in excutia constructiilor metalice, avand o echipa formata dor din profesionisti in domeniu.

Fiecare proiect este pentru noi o provocare, excelam in acest domeniu, de aceea punem atat de mult accentul pe calitate. Ne-am castigat clientii in timp, oferindu-le doar produse de cea mai buna calitate, la un pret convenabil.

Societatea noastra este deschisa si orientata catre client, foarte competenta si operativa. Punem la dispozitia clientilor nostri toate resursele pe care le avem, astfel incat produsul final sa fie conform asteptarilor.

Principiile de baza ale organizatiei noastre sunt bazate pe calitate, seriozitate, pastrarea mediului curat prin promovarea conceptului de dezvoltare durabila si luarea tuturor deciziilor numai pe baza masurarii, evaluarii si analizei perfomantei de mediu, gradul de atingere a satisfactiei clientilor si a calitatii produselor realizate.

Am obtinut de-a lungul timpului o imagine excelenta dovedita prin inaltul profesionalism in rezolvarea tuturor problemelor si prin relatiile optime de comunicare cu furnizorii si clientii si ne dorim sa crestem din ce in ce mai mult.

Compania

Firma a fost infiintata in anul 1993 cu capital integral privat cu un asociat unic in persoana Dlui. ing. ION GHEORGHE. Cele 100 de persoane angajate ( ingineri , maistri , muncitori calificati) au o buna pregatire profesionala si o vasta experienta acumulata in decursul anilor de activitate.

Mai multe

right arrow

Sediu central

Calarasi, Romania

Sediu central

Calarasi, Romania

01

Confectii si constructii metalice

Oferim solutii complete si complexe, ce imbina cele mai eficiente inovatii tehnice din industria constructiilor metalice maritime.

02

Utilaje si piese de schimb pentru industria navala

Gimart confectioneaza utilaje si piese de schimb pentru industria navala, folosind tehnologii de ultima ora si respectand cerintele Sistemului de Management de Mediu.

03

Operatiuni de montaj

Societatea noastra pune la dispozitia clintilor si operatiunile de montaj, garantand calitatea si rezistenta in timp a lucrarilor.